French Toasts
این پست مربوط به اشپزی است و اصطلاحات مربوط به ان
اگر فیلم زیاد ببینید حتما یادتون میاد که امریکاییها نصف شب بیدارمیشن و وقتی گرسنه هستن اول یاد فرنچ تست میافتن یا پنکیک.فرنچ تست خیلیییییییییییییی خوشمزه است.بخصوص که با کره درست میشه .حتما امتحان کنید.
اول از همه اینو بگم که tbsp که توی دستورهای اشپزی میبینید همون قاشق غذاخوری یا table spoon هست ولی tsp مخفف کلمه tea spoon یا قاشق چایخوری هست.تو اندازه ها اشتباه نکنید.نوش جان :)
موادلازم Main Ingredients:
تخم مرغ یک عدد بزرگ Eggs: 1 large
شیر یک چهارم فنجان Milk: 1/4 cup
سه نان تست ضخیم Bread: 4 thick slices
عسل دو قاشق چایخوری (در ماکروفر گرم کنید تا بهتر پخش شود )(Honey: 2 tbsp ( warm in microwave for better spreading)
کره یک قاشق غذاخوری Butter: 1 tbsp
روغن مایع یک قاشق غذا خوری (گیاهی) Vegetable Oil: 1 tbsp
بیکینگ پودر یک دوم قاشق غذاخوری Baking Powder: 1/2 tsp
پودر وانیل یک چهارم قاشق چایخوری Vanilla Powder: 1/4 tsp
نمک یک چهارم قاشق چایخوری Salt: 1/4 tsp
روش تهیه Directions:
1. In a medium bowl, whisk together eggs, milk, salt, baking powder, and vanilla powder.
در یک کاسه متوسط تخم مرغ شیر نمک وانیل و بیکینگ پودر را هم بزنید
2. Heat oil and butter in a large skillet over medium heat.
روغن و کره را در یک ماهیتابه بزرگ و با حرارت ملایم lگرم کنید
3. Soak bread slices in the egg mixer until saturated. Fry bread slices on both sides until golden brown
نان را در مخلوط تخم مرغ بندازید تا زمانی که کاملا خیس بخورد .تکه های نان را از هر دو طرف سرخ کنید تا وقتی که قهوه ای - طلایی شوند
4. Serve the French toast with drizzled honey and fruits.
فرنچ تست را با عسل (روی ان) و تکه های میوه سرو کنیذ
kobra.seyedtajadini@gmail.com
نظرات شما عزیزان: